2014. április 29., kedd

25.Sajnálom

Nézzetek be ide:)-------> Katt!;)



Egyedül ültem a kórteremben. Nem tudtam mit csináljak.... csak arra tudtam gondolni, hogy még ebben a pillanatban is figyel. Beleborzongtam. Előkaptam inkább telefonom s a twitteremet böngésztem. Több ezer gratulációt találtam, mai rendkívül jól esett. Nem hittem, hogy a rajongók valaha is megszeretnek majd. 
Ekkor nyitódott az ajtó. Valaki lenyomta a kilincset. A szívem hevesebben dobogott. Pár másodpercig úgy tartotta, majd bejött. A mint megláttam a göndör fürtöket megnyugodtam. Próbáltam olyan arcot is vágni ami többé-kevésbé sikerült. 
-Szia.-ült le a székre Harry
-Szia.-mosolyogtam rá
-Hogy vagy?-kérdezte még mindig komor arccal
-Egész jól vagyok...-válaszoltam
-Ennek örülök.-húzódott sovány mosolyra a szája
-Te viszont nem vagy túl jó passzban... mi történt?-érdeklődtem felőle
Tényleg nem nézett ki valami jól. A haja kócos, csapzott volt. Arca lefehéredve. Azon agyaltam, hogy vajon mi történhetett. Miután beláttam hogy a gondolkodásommal nem megyek semmire megkérdetem.
A válasz egyben meglepett s felháborított.
-Tudod, nem értelek...-nézett rám zöld szemeivel
-Hogy-hogy nem értesz?-értetlenkedtem
-Megbocsájtottál Luke-nak?
-Ezt hogy érted? Miért kellett volna nekem megbocsájtani neki?
-Hiszen miatta van ez az egész ha nem visz el lovagolni akkor most te nem fekszel itt.. Annyira felelőtlen!-emelte fel a hangját
-Harry állj le. Luke csak örömet akart okozni nekem. Ez nem az ő hibája.-mondtam teljesen nyugodtan
-De igenis az ő hibája érted? Ha nem tér le az ösvényről akkor most nincs semmi bajod fel tudod fogni?-kiabált

Ez a látvány sokkolt. Harry Styles szinte dühöngött a kórteremben. Az egészet nem értettem. Mi baja van Luke-al? Nekem ez egyszerűen túl sok volt.

-Harry te teljesen hülye vagy.. kérlek ne kiabálj velem. Mi történt veled? -kérdeztem tőle már szinte sírva
-Sajnálom.-túrt bele a hajába
-Mi van veled? Annyira megváltoztál..-mondtam ki az igazat
-Liz nem tudom, hogy mondjam el..-hajtotta le a fejét
-Nekem elmondhatsz bármit. Hátha tudok segíteni..-kérleltem
-Ezen nem tudsz segíteni. Tudod amikor először megláttalak, már akkor megakadt rajtad a szemem. Amikor Luke azt mondta, hogy a barátnője vagy akkor eltört bennem valami. És azon a bizonyos éjszakán, muszáj volt átmennem. Egyszerűen csak látni akartalak. Az ami akkor történt.. egész nap az eszemben van. A nap minden órájában, minden percében arra gondolok. A közelséged.. megbabonázott. Nem tudtam parancsolni magamnak... sajnálom.-mondta ki ezeket a szavakat

Miközben beszélt, az én könnyeim olyan tempóban gördültek le az arcomon. Próbáltam visszatartani de nem ment. A szavai a szívemig hatoltak. Mintha egy lándzsát döftek volna a mellkasomba. Harry Styles volt az.. az a Harry akiről pár éve otthon a puha ágyamban fantáziáltam. Az ő nyugtató hangja volt az amire nem is olyan régen elaludtam. Milyen meglepetéseket hozhat még az élet? Anno azért szerettem ki belőlük, mert tudtam, hogy soha nem fogok velük találkozni. Rácáfoltam. Méghozzá elég erősen. Nem tudtam mit feleljek.

-Harry..-hangom szinte remegett a sírástól-Bocsáss meg, de én Luke-ot szeretem. Bevallom régen többet éreztem irántad de ez az érzés idővel elmúlt. Nagyon sok lány vár még rád.. de nem én leszek az... Sajnálom..

Sajnálom, sajnálom, sajnálom. Ez a szó megőrjített. Miért? A kérdés mindig felmerül. Az életem állandó miértekből áll. 
Harry szomorúan távozott tőlem amit megértettem. Az este lassan közeledett Luke-ot hazaküldtem. Nem engedhettem meg neki hogy megint itt töltse az éjszakát s egy cseppet sem aludjon. Este 8 óra volt. Csak a plafont bámultam, amikor hirtelen rezegni kezdett a telefonom. Félve nyitottam fel. Sejtettem.. nem.. tudtam kitől jött.

Sajnálom, hogy nem tudtam benézni hozzád. Talán majd holnap. Alig várom hogy lássalak.;) A kicsi Harry nagyon ki van de ne búsulj majd én eljátszok vele is egy kicsit. 
Ui.: Ha valakinek szólni mersz az sms-ekről annak a kis barátaid isszák meg a levét.xx C'

........


Bocsi egy kicsit rövid lett.:/ Megígérem a következő hosszabb lesz:)

Új: 1 megjegyzés után!:)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! Kérjük a kövit!! :D

    VálaszTörlés
  2. Úristen!*-* Most találtam meg a blogod!Nagyon imádom!Ez a "C" meg kb olyan mint a PLL-be "A"!Van egy sejtésem kiaz!Ha van több blogod is akk remélem rátalálok! :)

    VálaszTörlés
  3. szia:) hát halvány fogalmam sincs, hogy mi az a PLL, de azért köszönöm:) nyugodtan olvass bele a többi blogomba is ki van téve mind2 az oldalra!:)<3xxo

    VálaszTörlés